miercuri, 12 septembrie 2012

Scrisoare de intentie - Ziua Recoltei

STIMATI PARINTI,

va aducem la cunostinta ca, anul acesta, in cadrul EDUCATIEI ANTREPRENORIALE si a TEMEI TOAMNA care se abordeaza in activitatile instructiv-educative la grupe, venim cu un proiect educativ nou: ZIUA RECOLTEI.
Asadar, pe 27-28 septembrie 2013, orele 10, 00- 12,00 in curtea gradinitei frumos impodobita pentru acest eveniment, va avea loc TARGUL DE TOAMNA, unde vom scoate la vanzare produse confectionate si preparate de copii din bogatiile toamnei: fructe, legume, seminte si flori.
Va putem dezvalui doar cateva surprize: veti gusta din placinta cu dovleac si cea cu mere si stafide, din muraturile asortate sau foile de varza, din compot si floricele de porumb, va veti incanta privirea cu tablouri de toamna, sporul casei, aranjamente florale si multe altele.
Va rugam sa ne ajutati cu o parte din materiale, aducandu-le la gradinita pana pe data de 18.09.2012 si acestea ar fi: borcane cu filet, fara etichete si sticle de diferite dimensiuni, cu gat larg.
Din banii castigati, fiecare educatoare are posibilitatea de a cumpara pentru grupa jucarii si alte materiale decorative, total diferite de cele care exista in grdinita.
Va asteptam cu drag sa ne sustineti proiectul, ca de fiecare data si mai ales, sa ii incurajati pe artistii nostril care, pe langa munca si voie buna, pun foarte mult suflet in tot ceea ce fac.

Asociatia Casa Fericirii
Gradinita si Scoala primara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu