miercuri, 16 mai 2012

PREZENTAREA GRADINITEI CASA FERICIRII


Sub forma de poveste, gradinita noastra a fost prezentata tuturor copiilor care cumpara revista ERIN:
A fost o data ca niciodata, a fost o data, intr-un loc in apropiere de parc (parcul Tineretului-Oraselul Copiilor) o casuta, in care copiii veseli si zglobii se grabeau, in fiecare dimineata, sa ajunga degraba. Acolo ii asteptau d-ele educatoare cu multe surprize si activitati variate, cu jucarii frumoase si viu colorate… si va mai spunem ca mereu pleaca in excursii si drumetii, au profesori de sport, dans, muzica si limbi straine.
Si pentru ca sunt curiosi si harnici ca niste albinute, acesti copii au mereu invitati de onoare la activitati, in functie de temele pe care discuta cu d-ele educatoare: vin politisti, pompieri, florari, medici veterinari si lista mai poate continua. Pe langa distractia si voia buna, activitatile de la grupe, copiii se mai si odihnesc, in patuturi ca de pitici, dar nu inainte de a servi masa. Mancarea este pregatita de furnicute- buicatarese care, in fiecare dimineata, pregatesc mancare proaspata si buna pentru nazdravani. Si..ca sa se linisteasca si parintii, au posibilitatea de a vedea pe camerele de vederi tot ce se intampla in gradinita…activitati si joc.
Va invitam si pe voi, dragi copii, sa ne pasiti pragul gradinitei si sa aflati tainele CASUTEI CASA FERICIRIIsi suntem convinsi ca, veti mai dori sa reveniti la noi cat mai curand. Va asteptam cu mult drag si va promitem ca va spunem mai multe despre noi.”

Un comentariu:

  1. Revista ERIN este o revista dedicata copiilor prescolari cu jocuri, povesti, poezii, fise de lucru, curiozitati din lumea intreaga si sfaturi. Pe langa revista, in fiecare luna, copiii primes un CD cu jocuri, concepute conform Programei pt prescolari.In viitorul apropiat, va aparea si o revista dedicata numai parintilor...Va recomand cu mult drag aceasta revista si nu o sa regretati alegerea facuta, Mitroi Mihaela

    RăspundețiȘtergere