joi, 23 februarie 2012

TARG DE MARTISOARE 2011 -2012

Data: 5-6-03.2012
Tema proiectului: MARTIE, LUNA LUI MARTISOR
Coordonator proiect: Mitroi Mihaela
Participanti: personalul si copiii gradinitei CASA FERICIRII
a)- “comercianti “– copiii grupelor mici, mijlocii, mari, mare-pregatitoare si educatoarele acestora
b)- “clienti”- parinti, bunici si toti prietenii care ne sustin


SCRISOARE DE INTENTIE

STIMATI PARINTI,

Va aducem la cunostinta ca, in perioada 5-6 martie 2012, ora 10,30, in incinta gradinitei va avea loc un TARG DE MARTISOARE. Fiecare grupa are un stand unde isi va prezenta oferta de martisoare, felicitari, brose si alte surprize pentru cei dornici sa cumpere. Banii stransi din vanzarea obiectelor confectionate de copii sunt utilizati in achizitionarea de rechizite sau jucarii dorite de catre acestia (CASA RETRO).
Fiecare copil are o sarcina bine stabilita; fie este casier sau vanzator, fie este persoana care se ocupa cu “laudatul” martisoarelor.
Aceasta actiune are la baza scopuri bine definite: invatarea copiilor sa valorifice materiale reciclabile prin confectionarea obiectelor de decor si oferirea acestora spre vanzare pentru obtinerea unei sume de bani, pe care o investesc in activitati si materiale dorite; socializarea copiilor si intarirea increderii in fortele proprii (EDUCATIE ANTREPRENORIALA).

Va rugam sa ne incurajati si sa ne onorati cu prezenta!

4 comentarii:

 1. VA ASTEPTAM..VA ASTEPTAM..lume, lume..martisoare colorate de toata lumea adorate!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ideea este foarte buna, martisoarele au fost foarte frumoase in fiecare an, dar mereu am pus in discutie data targului. Nu ar fi mult mai util sa fie cu 1-2 zile inainte de 1 martie? In felul acesta parintii ar cumpara martisoarele si le-ar si valorifica oferindu-le colegilor, prietenilor.
  Gabriela Mutu

  RăspundețiȘtergere
 3. Vom incerca sa schimbam datele la urmatorul Targ de martisoare, anul acesta nu am putut deoarece pregatirea lor necesita timp si multa migala, iar copiii le confectioneaza dupa programul activitatilor instructiv-educative de predare-invatare-evaluare. Asadar, anul acesta, inaintea targului, in gradinita s-a defasurat un proiect educational despre animale care a acaparat aproape tot timpul copilasilor nostri. Va promitem ca la anul incercam sa tinem cont de propunerea d-voastra. Multumim pentru gandurile bune si va asteptam cu mult drag! Mihaela Mitroi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Noi suntem grupa pregatitoare, dar o sa trecem sa cumparam martisoare pentru colegii de clasa si doamna invatatoare! Gabriela Mutu

   Ștergere