vineri, 10 februarie 2012

La multi ani, Gradinita Casa Fericirii

Astazi, 11.02.2012, se implinesc 4 ani de cand am deschis larg portile gradinitei si i-am intampinat cu voie buna si multe emotii, pe toti copiii mari si mici, care au venit la noi sa invate lucruri interesante, sa se joace, sa se distreze si sa isi faca prieteni noi.
Impreuna, copiii, fondatorii, personalul gradinitei, parinti si bunici, am invatat sa fim mai buni, am devenit mai isteti, mai priceputi in toate, am trecut cu bine toate greutatile de zi cu zi si am reusit sa imbunatatim latura educativa prin tot ceea ce facem.


La multi ani, gradinita draga, multa sanatate, putere de munca si succes pe viitor!

Happy Birthday on PhotoPeach

4 comentarii:

 1. LA MULTI ANI, GRADINITA DRAGA...copii, parinti si toti cei care lucreaza in aceasta unitate de invatamant; profesionalismul, actul pedagogic, colaborarea, rabdarea, increderea..toate au dus la implinirea celor 4 ani de existenta a gradinitei. Colectivul unit si buna colaborare dintre fondatorii gradinitei si acesta a dus la obtinerea unor rezultate deosebite, an de an. Am crescut impreuna, am evoluat impreuna si sper sa mergem mai departe tot asa! MITROI MIHAELA

  RăspundețiȘtergere
 2. La multi ani si grija de copii! Mirela

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Felicitari pentru frumoasele activitati desfasurate.As avea o mica precizare.Citatul extrem de adevarat despre profesia de dascal postat de d-na directoare pe prima pagina ii apartine emeritului pedagog clujean prof.univ.dr.Dumitru Salade se cred ca ar fi fost frumos sa precizati acest lucru.Mult succes in toata activitatea.

   Ștergere