joi, 19 ianuarie 2012

SCRISOARE DE INTENTIE         Stimati parinti, va aducem la cunostinta ca, in lunile ianuarie si februarie vom desfasuta un proiect cu tema SA AFLAM MAI MULTE DESPRE ANIMALELE DIN LUMEA INTREAGA.Cu aceasta ocazie, vom avea cateva colaborari cu institutii care ne pot veni in ajutor cu o serie de informatii,curiozitati sau alte idei ingenioase.Scopurile acestui proiect sunt urmatoare: consolidarea informatiilor despre animale insusite in activitatile instructiv-educative clasice, la grupa,  sensibilizarea si dezvoltarea dragostei fata de fiintele necuvantatoare, gasirea unor modalitati de ajutor a animalelor din jurul nostru, legarea unor frumoase si productive prietenii cu institutii care au acelasi subiect comun de discutie (animalele) si implicarea parintilor in activitatile copiilor de la gradinita. 
         Parintii pot ajuta prin simpla participare la activitati sau prin activitati cu copiii acasa, cautand impreuna diferite informatii sau alte materiale interesante, in functie de cererile educatoarelor.
         Asadar, primul colaborator este MUZEUL ANTIPA, care ne primeste in urmatoarele zile, ora 10,00, dupa cum urmeaza: 24, 25, 26 si 31 ianuarie.
Copiii vor avea la dispozitie un ghid care sa le ofere informatiile exacte despre exponatele din salile vizitate.
Pentru a putea desfasura aceasta vizita, va rugam sa achitati suma de 15 lei reprezentand contravaloarea motorinei, a ghidului si biletele insotitorilor.
Va multumim pentru colaborare si va asteptam cu drag sa dati curs invitatiei noastre de a fi alaturi de noi, pas cu pas, in acest proiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu