marți, 15 februarie 2011

PARTENERIAT EDUCATIONAL INTRE GRADINITA CASA FERICIRII SI GRADINITA DE COPII NR. 263 CIUPERCUTA

COORDONATORI PARTENERIAT: Mitroi Mihaela - pedagog, Gitan Alice - pedagog
TEMA: PRIETENIA, UN DAR DE PRET
PERIOADA DE DESFASURARE:  1 an scolar (prima parte: 15-24.02.2011)
SCOPURILE PARTENERIATULUI: 
1. Valorizarea invatamantului particular acreditat si cel de stat prin activitati comune care implica copiii din ambele unitati de invatamant. 
2. Consolidarea si valorificarea a cunostintelor copiilor din diferite domenii de activitate. 
3. Colaborarea copiilor in activitati proiectate de catre educatoarele de la ambele gradinite, legarea prieteniilor.
4. Socializarea la nivel de unitati de invatamant (directori-educatoare-copii, copii-educatoare, educatoare-educatoare etc), schimb de informatii, continuitate si colaborare pe viitor.
ACTIVITATI:  
SAPTAMANA 14.02-2011 - 18.02.2011 
15.02.2011: Activitate demonstrativa la grupa mare Soriceii (Educatoare: Tiperciuc Ana,  Neprea Georgiana) –  participa copiii de la grupa mare Prietenii (Gradinita Ciupercuta)
SAPTAMANA 21.02.2011 - 25.02.2011 
21.02.2011: Activitate demonstrativa grupa mare Prietenii si grupa pregatitoare Fluturasii (Educatoare: Iancu Cristina, Catana Astrid Mihaela)
Participa copiii de la grupa mare Soriceii si grupa pregatitoare Albinutele (Gradinita Casa Fericirii). 
23.02.2011: Activitate demonstrativa la grupa pregatitoare Albinutele (Educatoare: Zaharia Raluca, Zaharia Mihaela) –  participa copiii de la grupa pregatitoare Fluturasii (Gradinita Ciupercuta)
24.02.2011: discutii libere in urma activitatilor instructiv-educative desfasurate in ambele unitati de  invatamant, concluzii.

SORICEII DE LA CASA FERICIRII SI PRIETENII DE LA GRADINITA CIUPERCUTA 
Soriceii si Prietenii lucreaza de zor, cu spor pentru a realiza la finalul activitatii o macheta cu tema Prietenia. Impreuna au modelat din lut  oameni, apoi i-au pictat cum stiu ei mai bine, dupa care au confectionat flori din hartie si bete de chibrit. Ca sa se mai odihneasca, au cantat un cantecel "Strange mana", apoi au asezat impreuna toate obiectele confectionate. Priviti pozele!

Educatia este transmiterea civilizatiei - Ariel Durant
Gradinita Casa Fericirii

Un comentariu:

  1. Felicitari copilasilor, mi se pare interesanta activitatea lor. Mereu ne surprindeti placut, succes pe mai departe in proiecte si alte activitati!

    RăspundețiȘtergere