miercuri, 16 februarie 2011

ANUNT IMPORTANT


SCRISOARE DE INTENTIE PENTRU
  PARINTI, BUNICI, PRIETENI SI TOTI CARE
NE PASESC PRAGUL GRADINITEI

Va aducem la cunostinta ca pe 2-3 martie 2011, ora 10.30, in incinta Gradinitei Casa Fericirii va avea loc  TARGUL DE MARTISOARE unde, fiecare grupa isi va prezenta oferta de obiecte ce vor fi puse la vanzare.
Ca si anul trecut, fiecare grupa va avea un stand unde isi vor prezenta marfa pentru cei dornici sa cumpere. Banii stransi din vanzarea obiectelor confectionate de copii sunt utilizati in achizitionarea de rechizite sau jucarii dorite de catre acestia.
Fiecare copil are o sarcina bine stabilita; fie este casier sau vanzator, fie este persoana care se ocupa cu “laudatul” martisoarelor.
Pe langa martisoarele clasice, copilasii dumneavoastra au pregatit cateva surprize; va lasam sa le descoperiti!
Aceasta actiune are la baza scopuri bine definite: invatarea copiilor sa valorifice materiale reciclabile prin confectionarea obiectelor de decor si oferirea acestora spre vanzare pentru obtinerea unei sume de bani, pe care o investesc in activitati si materiale dorite; socializarea copiilor si intarirea increderii in fortele proprii ( EDUCATIE ANTREPRENORIALA).
Va rugam sa ne incurajati si sa ne onorati cu prezenta!
 „Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea.”

                                                       Nicolae Iorga
                                            Gradinita Casa Fericirii3 comentarii:

  1. COPILUL NU-I DATOREAZA PARINTELUI NICI VIATA, NICI CRESTEREA, NICI EDUCATIA...TOATE ACESTEA SUNT DATORIA PARINTELUI, A SCOLII, A SOCIETATII. DRAGOSTEA COPIILOR ESTE RASPLATA PENTRU "BENEFIICIILE" PRIMITE DE LA PARINTI, SCOALA ETC.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost si anul trecut si am cumparat!!! Le-a daruit Daria tuturor bunicilor si matusilor. Venim, negresit!

    RăspundețiȘtergere