joi, 16 decembrie 2010

ESTE VREMEA COLINDELOR

Copiii de la grupa mijlocie Ariceii, impreuna cu cei de la grupa mijlocie Ratustele s-au incumetat sa iasa din gradinita pe un ger naprasnic (asa, sa ii arate acestuia ca nu poate sa ii opreasca din colindat!) si au mers in cantece si voie buna pana la cabinetul psihologic al d-nei doctor psiholog Mirela Zivari. Acolo, ce sa vezi? In sala de primire trona un brad mare si frumos impodobit, iar langa acesta statea cumintel un ... un ingeras imbracat in hainute rosii, asemanatoare Mosului Craciun. Si au cantat copilasii nostri, pe rand, colinde- colinde, iar la sfarsit, ca de incheiere, i-au cantat si bradului un catec. 
De la cabinet nu au plecat cu traistutele goale, la asa cantare si asa colinde, cum puteau pleca fara rasplata? Priviti pozele, ele spun mai mult decat 1000 de cuvinte! A...si mai mergem si la anul, ca sa stiti!

Detalii pe:  http://www.libertatea.ro/stire/foto-copiii-de-la-o-gradinita-din-capitala-au-colindat-purtand-tricolorul-315811.html

Mai mulţi micuţi de la o grădiniţa ”Casa fericirii” din Capitală şi-au colindat astăzi părinţii şi mai multe instituţii purtând tricolorul pe umeri. „Ei sunt prea mici să înţeleagă că astăzi se împlinesc 21 de ani de când Revoluţia a izbucnit şi la Bucureşti. Totuşi, în felul lor, au cinstit memoria eroilor”, ne-a declarat una dintre educatoarele copilaşilor. În trăistuţele prinse pe umeri cu tricolorul, băieţeii şi fetiţele au pus cu grijă răsplata pentru colindele interpretate: ciocolată, turtă dulce, mere, covrigi şi alte bunătăţi.

 
Gradinita Casa Fericirii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu