marți, 16 noiembrie 2010

ACTIVITATE DEMONSTRATIVA LA GRUPA SORICEILOR


Pe data de 15.11.2010, la grupa Soriceilor a fost agitatie mare: au venit musafirii de la banca si ei aveau multa treaba. Dupa ce au vorbit despre bani (Ce sunt acestia?, De unde ii procuram?, Ce putem face cu ei?, Ce putem cumpara cu ei? etc.), copiii au jucat un joc de rol foarte interesant care se numea LA BANCA SI LA MAGAZIN.
Iata pe scurt ce aveau de facut: pentru inceput, toti copiii au primit 2 banuti galbeni, apoi  meargeau la banca si  ii schimbau (descompunere si compunere) in banuti mai mici (1 banut galben=2 banuti rosii; 1 banut rosu = 2 banuti verzi), dupa care mergeau la magazin si cumparau produse (carti, creioane, jucarii, fructe si legume etc). Toate produsele magazinului aveau preturi, evident... iar copiii dadeau banutii corespunzatori vanzatorului. Pentru ca acest joc este intradevar interesant, invitatii de onoare s-au prins si ei in joc... priviti pozele! 
Iata sfasitul activitatii, copiii au cantat si au dansat si drept rasplata au primit diplome de onoare din partea doamnelor de la banca.
 

Un comentariu:

  1. Bravo! Sunt foarte incantata! Voi avea un copil responsabil!

    RăspundețiȘtergere