marți, 2 noiembrie 2010

SPORUL CASEI

ACTIVITATE GOSPODAREASCA LA GRUPA SORICEILOR - SPORUL CASEI
Fiecare copil de la grupa mare a avut un ajutor- o mamica, un tatic sau poate o bunica. Au ascultat cu atentie ce aveau de facut si s-au apucat de treaba. Fiind munca de echipa, sarcinile s-au impartit... unul tinea sticla, altul turna faina, grisul sau malaiul; unul sorta boabele, altul le introducea in sticla; unul dadea indicatii pretioase, altul... executa ! Priviti pozele si admirati-i pe marii artisti. Puteti sa incercati si acasa si ne spuneti si noua ce a iesit, spor la lucru!
MATERIALE NECESARE PENTRU SPORUL CASEI: o sticla de suc, seminte de floarea soarelui, porumb, grau, mustar, boabe de piper, malai, gris, boabe de fasole si tot ce mai aveti prin camara (seminte); o bucatica de hartie creponata colorata pentru invelit dopul sticlei si o fasie de material textil pentru decor.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentu aceasta tema interesanta, cred ca o voi repeta acasa si cu cel mai mic din familie. Astept sa particip cu drag la urmatoarea activitate cu parintii si copiii din grupa. Felicitari educatoarelor.

    RăspundețiȘtergere