joi, 29 iulie 2010

ACTIVITATE LA GRUPA ARICEII

Astazi, copiii de la grupa Ariceii si-au invitat parintii sa participe la o activitate practica cu tema SANATATEA ALIMENTATIEI- PREPARAM SALATA DE FRUCTE.
Eh.. totul a inceput in urma cu o sapatamana, cand parintii au primit scrisoarea de intentie, au fost anuntati ca trebuie sa vina cu sortulete de bucatarie si sa fie inarmati cu putere de munca, apoi a venit ziua in care au adus de dimineata fructele, iar pe la 10 jumatate ( 10 si mai mult…) s-a desfasurat marea activitate in echipa (parinte-copil).
Ca si invitat special a fost d-na nutritionist Magda Vasile, iar d-ele educatoare au ghidat toata activitatea, lasand adevarata munca in seama parintilor. Au discutat despre legume si fructe, importanta lor, ce contin, cum le putem consuma, de unde le procuram si lista poate continua. Mai apoi, au trecut la taierea fructelor, depozitarea in recipiente speciale, rasturnarea acestora in “marele bol”, adaugarea ingredientelor pentru salata de fructe (zahar vanilat, stafide, lamaie stoarsa, rom) si amestecarea lor. Dar, atentie mare…d-na educatoare a gustat si a constatat ca lipsea ceva… copiii au spus ca trebuie sa mai adauge “putin sufletel” si totul era gata, salata astepta sa fie mancata.
Toata lumea a mancat si toata lumea a primit surprize din partea d-nei director si a d-nei nutritionist, de la cel mai mic pana la cel mai mare: carti de colorat cu povesti si stimulente pentru copilasi, diplome si obiecte de vesela pentru parintii curajosi.
Ce bine ne-am simtit astazi impreuna, am lucrat in echipa, am socializat (parinti-parinti, parinti-copii) si vom mai repeata experienta cu prima ocazie.
VA INVITAM SA PRIVITI POZELE, SUNTEM DEOSEBITI… DACA NU STIATI!
Parintii care au participat au fost urmatorii:
1. CIUBUCCIU IOANA
2. AVRAM ALEXANDRA
3. POPESCU DIANA
4. MIRESAN AURA
5. ROPOTAN ALINA
6. ANGHEL VERONICA
7. DOMINTE ELENA-DANIELA
8. DOBRE ELISABETA- bunica
9. RUSU SMARANDA

Gradinita Casa Fericirii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu